HIC http://www.made-in-croatia.com.hr/
poklon paketi

pokon paketi

Hrvatski šah, set


zlatnici i srebrnjaci

ATENA, maslinovo ulje


arhiv vijesti 2020.
arhiv vijesti 2019.
arhiv vijesti 2018.
arhiv vijesti 2011. -2015.
08.siječnja 2021.
NEMA UBLAŽAVANJA
Epidemiološke mjere se produljuju do 31.siječnja
Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova, te načelnik Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske Davor Božinović, na današnjoj konferenciji za novinare kazao je ....VIŠE7.siječnja 2021.
POTRES NA BANOVINI
Tlo i dalje podrhtava , nove štete na već razrušenim objektima
Tlo u središnjoj Hrvatskoj i dalje podrhtava, što se najviše osjeća na petrinjskom području. Minutu nakon 18 sati Banovinu je jučer pogodio još jedan vrlo jak potres, magnitude 5 prema Richteru. VIŠE05.siječnja 2021.
OBNOVA POTRESOM POGOĐENIH PODRUČJA
Brza obnova nema alternativu
Vlada je jučer proglasila katastrofu na području Sisačko-moslavačke i dijelovima Zagrebačke i Karlovačke županije pogođenima potresom prije tjedan dana. VIŠE04.siječnja 2021.
CJEPIVO PROTIV COVID-a
U Hrvatsku stigla nova pošiljka Pfizerovog cjepiva
U Hrvatsku je stigla nova isporuka Pfizerova i BioNTechova cjepiva, 17.550 doza. Dio se nalazi u HZJZ-u, a dio je distribuiran u županijske zavode koji imaju hladnjače i mogućnost skladištenja.VIŠE


04.siječnja 2021.
POTRES NA BANOVINI
Tragedija u Petrinji, volonter pao s krova i poginuo
Na žalost, potres koji je proteklog tjedna razorio Petrinju u nedjelju je uzeo još jednu žrtvu. Oko 10 sati poginuo je stariji muškarac nakon pada s krova oštećenog u potresu magnitude 6,2, potvrdila je Policijska uprava sisačko-moslavačka. VIŠE