HIC kuglice za bor
Made-in-Croatia, hrvatski proizvodi i hrvatski suveniri

 

23.studeni 2018.
NA SAM DAN PUTOVANJA
Bujancu i Sedlaru poništena viza za Australiju

Bujanac i Sedlar

Velimiru Bujancu i Jakovu Sedlaru poništena je viza za Australiju gdje su trebali promovirati novi redateljev film ‘Hrvati i Australija’.

Naime, iako je Bujanec najavljivao svoj posjet Australiji gdje je trebao biti nazočan australskoj premijeri novog filma redatelja Jakova Sedlara ‘Hrvati i Australija’, viza koju je uredno dobio 26. listopada ove godine, poništena mu je na sam dan putovanja.

“Žalostan sam što ovaj vikend ipak neću moći biti nazočan australskoj premijeri novog filma našeg uvaženog redatelja Jakova Sedlara ‘Hrvati i Australija’. Iako sam uredno dobio australsku vizu još 26. listopada ove godine, ona je na sam dan putovanja poništena, iz meni (ne)poznatih razloga. Ne znam je li u konkretnom slučaju riječ o “zasluzi” cro-udbaške ili srbijanske diplomacije, no, opće je poznato da je ova druga ipak nešto sposobnija”, objavio je Velimir Bujanec na svom Facebook profilu prije no što se doznalo da je viza poništena i Jakovu Sedlaru, piše narod.hr

MOJ GLAS U AUSTRALIJI ZA SADA SE NEĆE ČUTI, ALI ĆU I DALJE BITI GLAS AUSTRALSKIH HRVATA U DOMOVINI!

Žalostan sam što ovaj vikend ipak neću moći biti nazočan australskoj premijeri novog filma našeg uvaženog redatelja Jakova Sedlara ‘Hrvati i Australija’. Iako sam uredno dobio australsku vizu još 26. listopada ove godine, ona je na sam dan putovanja poništena, iz meni (ne)poznatih razloga. Ne znam je li u konkretnom slučaju riječ o “zasluzi” cro-udbaške ili srbijanske diplomacije, no, opće je poznato da je ova druga ipak nešto sposobnija...

U svakom slučaju, pozivam sve naše ljude u Australiji, sve Hrvatice i Hrvate da budu uz Jakova Sedlara na premijerama sjajnoga filma, kao što ću i ja biti u svome srcu - i u Bujici.

kreativni poklon proizvodi
kreativni poklon proizvodi

 

Razlozi nepoznati

Bujanec navodi kako mu razlozi za poništenje vize nisu poznati, a prema informacijama kojima raspolaže Fenix magazin, viza je poništena i samom redatelju Jakovu Sedlaru.

Sedlar je u Los Angelesu, gdje je boravio posljednjih dana, doznao da mu je poništena viza pri samom ukrcaju u avion. Viza s kojom je Sedlar već ranije putovao za Australiju, izdata je ranije i vrijedila je pet godina.

 


narod.hr/Fenix magazin /HIC.hr
Foto: fotomontaža
Vijesti | Audio | Dom i svijet | Turizam | HIC TV | Oglasnik | Knjige | Hrvati izvan domovine | Linkovi | Marketing | O nama

Copyright 1999 - 2001 Croatian Information Centre. All rights reserved.
Included in this bulletn: Reproduction or copying of images is prohibited.
Croatian Information Centre - Service Agreements
Contact Croatian Information Centre