5.siječnja 2015.
NAKON MILANOVIĆEVE IZJAVE NA TELEVIZIJI
Đuro Glogoški pred novinarima pozvao Milanovića na detektor laži.

Zoran milanović, Đuro Glogoški
Zoran Milanović, Đuro Glogoški

ZAGREB: Vođa prosvjeda hrvatskih branitelja u Savskoj, Đuro Glogoški danas je održao press konferenciju za novinare povodom izjave hrvatskog premijera Zorana Milanovića u novogodišnjem intervjuu na RTL televiziji.
Podsjetimo, hrvatski premijer je u razgovoru s RTL-ovim novinarom Hrvojem Krešićem otkrio da je Đuro Glogoški 12 dana nakon početka prosvjeda u Savskoj tražio sastanak u Banskim dvorima gdje je došao sa suprugom.Milanović je rekao da je o tome šutio jer ga je Glogoški zamolio, no vođa braniteljskih prosvjeda Glogoški tvrdi da to nije istina i da premijer - laže.

Na početku konferencije za novinare u Savskoj Glogoški je pozdravio sve prisutne "pa i djelatnike tajnih službi koji su ovdje u šatoru". Potom je prepričao svoju verziju sastanka s Milanovićem.


"Sve je bilo jasno prije dva dana kada me je jedan od vaših kolega pitao je li istina to o sastanku. Nekoliko dana nakon početka prosvjeda jedan od 100-postotnih ratnih invalida me kontaktirao i rekao da se predsjednik Vlade hoće naći sa mnom, ali neslužbeno. Pristao sam i Vladini automobili su došli po mene i uveli me na stražnji ulaz. Razgovarali smo nešto više od sat vremena, upoznao sam ga s našim problemima", rekao je Glogoški (TAJNI SUSRET U BANSKIM DVORIMA).

"Na kraju me je pitao može li ovaj nas sastanak ne ići u javnost. Jedino zašto sam ja šutio je jer me zamolio. Nakon izlaska stavili su me u automobil sa zatamnjenim staklima i odveli", dodao Glogoški."Predlažem da imamo sučeljavanje ili da oboje odemo na detektor laži, a ako neće neka podnese ostavku", naglasio je Glogoški i dodao da će u dogovoru s odvjetnikom podnijeti tužbu protiv ministra branitelja Predraga Matića zbog iznošenja podataka o njegovim primanjima koji nisu točni.
Na pitanje novinara da kaže kolika su mu primanja Glogoški nije odgovorio već je samo rekao: "Moja primanja su u skladu sa zakonom"

piše RTL /HIC

HIC-oglas
Adresar Hrvata izvan RH


ADRESAR HRVATA IZVAN REPUBLIKE HRVATSKE
, naručite

 


Vijesti | Audio | Dom i svijet | Turizam | HIC TV | Oglasnik | Knjige | Hrvati izvan domovine | Linkovi | Marketing | O nama

Copyright 1999 - 2001 Croatian Information Centre. All rights reserved.
Included in this bulletn: Reproduction or copying of images is prohibited.
Croatian Information Centre - Service Agreements
Contact Croatian Information Centre