HIC http://www.made-in-croatia.com.hr/
Made-in-Croatia, hrvatski proizvodi i hrvatski suveniri
26.listopada 2018.
PRIPADNICI SKUPINE BBB
Maskirani huligani u Zagrebu ozlijedili dvije osobe

napadaći kod NSK u Zagrebu

Podsjetimo skupina od desetak zamaskiranih osoba ui srijedu 24.listopada u večernjim satima u blizini Nacionalne sveučilišne knjižnice napali su 21-godišnjaka koji je ušao u predvorje knjižnice, a oni za njim. U predvorju knjižnice je 29-godišnjak fizički napao 21-godišnjaka, kojemu je pružena liječnička pomoć u KB Sveti Duh gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Policija je 29-godišnjaka odvela na kriminalističko istraživanje, dok se za ostalima intenzivno traga, potvrdili su u policiji.

Nešto kasnije, skupina nepoznatih počinitelja oštetila je ulazna vrata i inventar u kafiću Dalmatina na Trnju, a fizički su napali i 64-godišnjakinju. I njoj je pružena liječnička pomoć, a materijalna šteta zasad nije utvrđena, ističu u policiji. 

Napadači su zatim pobjegli. 

Prema pisanju medija skupina napadaća bila je zamaskirana i naoružana šipkama i palicama, a taj napad je nastavak obračuna navijača BBB i Torcide. U NSK su upali vičući "Tovari! Tovari! Dolje, Tovari!", a napad su nastavili u obližnjem kafiću 'Dalmatinka' u Paromlinskoj ulici.

Inače, zagrebačka policija u srijedu je izvijestila da je uoči nedjeljne utakmici NK Lokomotive i HNK Hajduka, koja je odigrana na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, spriječila navijački sukob.

Snimku napadača objavila je srednja.hr


hrt.hr/ HIC.hr
foto:srednja.hr