HIC http://www.made-in-croatia.com.hr/
Made-in-Croatia, hrvatski proizvodi i hrvatski suveniri02.kolovoza 2019.
CRNA KRONIKA
Krvoproliće u zagrebačkom naselju Kajzerica, ubijeno šet osoba

Kajzerica, šestostruko ubojstvo

U zagrebačkom naselju Kajzerica (Novi Zagreb), ulica Radoslava Cimermana policija je sinoć pronašla šest mrtvih tijela u obiteljskoj kući. Rano jutros u 4.10 minuta zagrebačka policija je porukom s mobitela
potvrdila da je počinitelj počinio samoubojstvo , prenosi hrt.

Muškarac koji je počinio nezapamćeno krvoproliće nakon masakra dao se u bijeg, a policija je nakon višesatne potrage ubojicu locirala na području Brezovice gdje je prilikom uhićenja počinio samoubojstvo.


Nagađa se da se radi se o obiteljskom nasilju u kojem je muškarac, između ostalog, ubio bivšu ženu i njenog novog partnera. Preživjela je tek sedmomjesečna beba. 


- Oko 21.30 primili smo više dojava o pucnjevima. Na mjestu događaja zatečena su tijela dvije muške i tri ženske osobe te i jednog djeteta (2009). U tijeku je očevid. Na mjestu događaja zatečeno je i jedno dijete koje nije ozlijeđeno i zbrinuto je. Intenzivno se traga za muškarcem koji se dovodi u vezu s ovim događajem, za njim tragaju svi rodovi policije, izjavio je načelnik PU zagrebačke Marko Rašić. Dodao je kako je zadnja intervencija ovoj adresi bila 2011., ali se taj događaj ne dovodi u vezu s ovim činom.

- U 21.30 policija je na broj 192 zaprimila dojave o pucnjevima na području Novog Zagreba. Dolaskom na mjesto događaja u Cimermanovoj ulici pronađeno je 6 mrtvih osoba. Sumnja se da se radi o ubojstvima vatrenim oružjem, a za muškarcem koji se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom traje intenzivna potraga, potvrdila je ranije za HTV Marija Goati iz službe za odnose s javnošću PUZ-a.


U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenik županijskog državnog odvjetništva iz Velike Gorice uz stručnu ekipu za očevid Policijske uprave zagrebačke i vještaka Centra za kriminalističko vještačenje i ispitivanja Ivan Vučetić", izjavio je sinoć načelnik zagrebačke policije.


hrt / HIC.hr
foto:jutarnji.hr /CROPIX