HIC
HIC-aktualno

zlatnici i srebrnjaci

Atena extra djevičansko maslinovo ulje

 

22.ožujka 2021.
MEDIJSKA NAGRADA
Dodjeljena Večernjakova ruža

večernjakova ruža


U subotu je u zagrebačkom GHNK-u održana dodjela 27. Večernjakove ruže. Riječ je o najuglednijoj najuglednijoj medijskkoj nagradi koju dodjeljuju čitatelji Večernjeg lista. Sedam je ponosnih dobitnika, televizijski i radijski novinari te glumci, glazbenici i nova lica, zahvaljujući glasovima publike proglašeno najboljima za svoj rad u 2020. godini.

U nazočnosti ograničenog broja gostiju u kazalištu radi poštivanja epidemioloških mjera, spektakl se odvio pod voditeljskom palicom prekaljenog dvojca Duška Ćurlića i Doris Pinčić, a gledatelji su mogli uživati u direktnom prijenosu na Prvom programu HTV-a.

U kategoriji radijske emisije godine pobjedu je odnijela Andromeda, a Večernjakova ruža za novo lice godine otišla je u ruke dvoje trenera "Života na vagi" Maji Ćustić i Edinu Mehmedoviću.
Radijska osoba godine je Ivana Radaljac Krušlin, a u kategoriji glumačko ostvarenje godine pobjedu je odnio Goran Navojec. TV emisija godine po mišljenju publike je Dnevnik Nove TV, a Večernjakovu ružu za TV osobu godine odnijela je RTL-ovka Mojmira Pastorčić.

za vrhunsku zabavu pobrinula se ovogodišnja pobjednica Dore Albina Grčić koja je otvorila svečanost u posebnom aranžmanu, a uoči toga nije krila uzbuđenje.

- Nastupati na jednoj takvoj dodjeli, koja će se održati u HNK, za mene je jako lijepa prilika, pogotovo u ovim vremenima kad izvođači nemaju baš mogućnosti nastupati pred publikom. Ovo je definitivno jako velika čast i drago mi je da sam dobila priliku biti dio jedne divne priče - kazala Albina .

Pjesmom su događaj uveličali i domaća pjevačica Vanna, te Massimo i Ivan Dečak kao i Saša Antić. Posebno glazbeno iznenađenje priredili su Bruna, Goga, Igor i Maki - poznata četiri lica iz emisije A strana koji su pjesmom Đorđa Balaševića "Život je more" odjavili 27. dodjelu Večernjakove ruže.

Ovogodišnji prezenteri bili su glumac Igor Mešin, kvizašica Morana Zibar, glumac Slavko Sobin, pjevačica Natali Dizdar, voditeljica Marijana Batinić, novinar Mislav Togonal, pjevač Marko Kutlić, glumac Enis Bešlagić, redateljica Arija Rizvić, voditeljica Barbara Kolar, kvizaš Krešimir Sučević Međeral, novinarka Ivana Paradžiković, glavni ravnatelj HTV-a Kazimir Bačić i glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić.

Sa dodjele iz HNK-avecernji.hr/HIC-hr
foto:


Vijesti | Audio | Dom i svijet | Turizam | HIC TV | Oglasnik | Knjige | Hrvati izvan domovine | Linkovi | Marketing | O nama

Copyright 1999 - 2001 Croatian Information Centre. All rights reserved.
Included in this bulletin: Reproduction or copying of images is prohibited.
Croatian Information Centre - Service Agreements
Contact Croatian Information Centre