ADRESAR HRVATA
IZVAN RH (2700 adresa)
Adresar Hrvata izvan RH
narudžba:info@ppr.hr

Accomodation in Croatia
Patria-Promocija, marketing agencija
Made in Croatia, proizvodi i suveniri
 

 

 

 


tjedan restorana06.listopada 2015.
UGOSTITELJSTVO
Tjedan restorana, meni u tri slijeda samo 100 kuna

Manifestacija Tjedan restorana već je nekoliko godina omiljena kod onih koji vole uživati u pravoj gastronomiji. Doživljava je se ne samo kao priliku da se posjete oni restorani koje tijekom godine niste u mogućnosti posjetiti, već je postala simbol za razdoblje kada svi organiziraju ugodna druženja s obitelji ili s prijateljima uz izvrsnu hranu. Svake je godine sve popularnija, a restorani su popunjeni do posljednjeg mjesta. Manifestacija traje od 2. do 11. listopada.

U ovoj manifestaciji sudjeluju 76 restorana iz više cjenovne klase s područja cijele Hrvatske. U deset dana, koliko Tjedan restorana traje, ponuđeni su različiti meniji od tri slijeda po cijeni od 100 kn.


Svaki jelovnik je slijed od 3 jela (predjelo, glavno jelo i desert).

Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50% veća.
hotel Aristos Zagreb,
restoran Tijara

Tjedan restorana inspirirana je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, kojima je cilj omogućiti što većem broju građana posjet restoranima. To je i promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastroscene Hrvatske. Tjedan restorana tjedan je druženja, smijeha i visoke gastronomije, prilika da obiđete restorane koje tijekom godine niste u mogućnosti posjetiti.


Kokteli po promotivnim cijenama

 

Uključili su se i hoteli visoke kategorije pod geslom "Na koktel u hotel". Naime, za trajanja Tjedna restorana hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18.00 do 19.40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 do 25 kuna. Trend pijenja koktela prije večere tako približavamo hrvatskoj publici, a ovaj put u akciji sudjeluju i : Esplanade Zagreb Hotel (Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar), Hotel Arcotel Allegra Zagreb (Joe's Bar), Sheraton Zagreb Hotel (Cafe Imperial i Piano bar),


restoran hotel Laguna
Zagreb
Hotel Westin Zagreb (Diana Bar), Hotel Antunović Zagreb (Vertigo bar), Hotel Osijek iz Osijeka (Lobby bar hotela Osijek), Restaurant & Wine Bar Matrioška iz Baške Vode i Hotel Kastel iz Kaštel-Lukšića.


Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati ovdje. Dobar tek!
vecernji.hr/HIC
Vijesti | Audio | Dom i svijet | Turizam | HIC TV | Oglasnik | Knjige | Hrvati izvan domovine | Linkovi | Marketing | O nama

Copyright 1999 - 2001 Croatian Information Centre. All rights reserved.
Included in this bulletn: Reproduction or copying of images is prohibited.
Croatian Information Centre - Service Agreements
Contact Croatian Information Centre