ADRESAR HRVATA
IZVAN RH(2700adre
Adresar Hrvata izvan RH
narudžba:info@ppr.hr

Accomodation in Croatia
HIA-porta
Patria-Promocija, marketing agencija
Made in Croatia, proizvodi i suveniri
 15.lipnja 2015.
KONAČNO NA OKUPU
Obitelj predsjednice Kolinde Grabar Kitarović doselila u Zagreb.

Hrvatska predsjednica sa mužom

Dugo je bio s djecom, ja se nadam da će to netko uvažiti, mislim da je došlo vrijeme da počne raditi, odnosno to je i njegova želja i nadamo se naći će posao', rekla je predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović o planovima svoje obitelji.

Predsjednička obitelj od ovog tjedna počinje zajednički život u Zagrebu. Proteklog vikenda predsjednica je s obitelji završila preseljenje, točnije, život na relaciji Bruxelles - Zagreb. Suprug i djeca počinju život u Zagrebu. Kolinda Grabar Kitarović je samo za Dnevnik Nove TV ispričala kako je bilo živjeti posljednjih mjeseci na relaciji Zagreb - Bruxelles. Svjesna je svoje funkcije te moli medije da njezina djeca, baš kao i djeca prethodnika, budu pošteđena medijske pozornosti.

'Došla sam tu u Bruxelles u privatni posjet kako bih suprugu pomogla organizirati selidbu i sortirati stvari. Mogu reći za zadnjih nekoliko tjedana da su bili', kaže Grabar Kitarović. Nakon mjeseci razdvojenosti vesele svi se vesele zajedničkom obiteljskom životu u Zagrebu, piše dnevnik.hr

'Naravno da je vrlo teško ovako funkcionirati na daljinu, kad obitelj nije na okupu. Svatko voli biti sa svojom obitelji, pa ja se veselim njihovom povratku!', kaže predsjednica. Kao predsjedica poštuje svoje obveze i ovlasti, a kao majka želje svoje dvoje djece pred kojima je upis u školu.
'Uskoro predstoje upisi pa vidjet ćemo. Naravno da će sami izabrati školu u koju će ići, a to će naravno biti hrvatska škola', rekla je. Njezin muž, prvi gospodin u Zagrebu će imati novu ulogu.

'Dugo je bio s djecom, ja se nadam da će to netko uvažiti, mislim da je došlo vrijeme da počne raditi, odnosno to je i njegova želja i nadamo se naći posao', rekla je Grabar Kitarović koja je 24 sata dnevno 'pod reflektorima'. Ne smeta joj to, ali za svoju obitelj želi privatnost, posebno za maloljetnu djecu.
'Imaju pravo na svoje djetinjstvo, pa lijepo molim da se poštuje privatnost moje obitelji i da se poštuje njihova želja da budu svoji i da se prema mojoj obitelji primjenjuje isti standard kao kod mojeg prethodnik', poručila je Grabar Kitarović medijima odnosno javnosti. Dosad su se te želje svima bile ispunjene.

dnevmnik.hr /hic 

Vijesti | Audio | Dom i svijet | Turizam | HIC TV | Oglasnik | Knjige | Hrvati izvan domovine | Linkovi | Marketing | O nama

Copyright 1999 - 2001 Croatian Information Centre. All rights reserved.
Included in this bulletn: Reproduction or copying of images is prohibited.
Croatian Information Centre - Service Agreements
Contact Croatian Information Centre