HIC https://made-in-croatia.com.hr/hr/proizvodi/drzavna-i-druga-obiljezja-drzavna-obiljezja-213
vijesti-svijet


Made-in-Croatia, hrvatski proizvodi i hrvatski suveniri16.ožujka 2020.
KORONAVIRUS U SVIJETU
Zaraza koronavirusom među poznatim i slavnim osobama

koronavirus,liječnici

Prema podacima na stranici Worldometers danas ujutro u 6 sati diljem svijeta bilo je 169.610 slučajeva koronavirusa, a zbog zaraze je preminulo 6518 ljudi. Izliječenih je 77.776. U Europi i svijetu iz sata u sat se objavljuju nove mjere u borbi protiv koronavirusa.

Među zaraženima su i poznate i slavne osobe te osobe iz političkog, kulturnog , javnog života.

Slavni glumac Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson objavili su da im je koronavirus dijagnosticiran u Australiji, gdje je Hanks snimao film. Osim njih, još nekoliko javnih osoba je objavilo da imaju ovaj virus.

NBA liga je prekinula sezonu nakon što je centar Utah Jazza, Rudy Gobert, dobio koronavirus.
Utakmica između timova Utah Jazz i Oklahoma City Thunder, koja se trebala odigrati odgođena je nakon što je priopćeno da je centar Utaha, Rudy Gobert, pozitivan na koronavirus. Poslije ove vijesti, igrači oba tima su zadržani u karanteni u Chesapeake Energy Areni. iz Utah Jazza objavljeno da je i njihov drugi igrač, Donovan Mitchell, pozitivan na koronavirus.

Na korona virus pozitivan je i trener Arsenala, Mikel Arteta te još mnoge druge poznate osobe.Sophie Grégoire Trudeau,
supruga kanadskog premijera Justina Trudeaua, pozitivna je na koronavirus. Sophie se zarazila tijekom službenog puta u Veliku Britaniju. Kanadski premijer se izolirao nakon što su se kod njegove žene pojavili simptomi virusa.

HIC.hr