sastanak Grabar-Kitarovic-Karamarko14.travnja 2015.
NAKON SASTANKA
Tomislav Karamarko zadovoljan sastankom kod predsjednice na Pantovčaku. 

ZAGREB: Čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko dans je na Pantovčaku 40 minuta razgovarao s peedsjednicom Kolindom Grabar Kitarovi. Rekao da je zadovoljan sastankom te da je ovo dobra inicijativa. Veseli ga, kaže, što predsjednica zadire u prave probleme i to na početku svog mandata.Žao mi je što Zoran Milanović nije došao na razgovor s predsjednicom o gospodarskom stanju, ali to govori o njegovoj odgovornosti, rekao je Karamarko nakon sastanka i dodao "To je čovjek koji vodi Vladu i koji je dužan predsjednici, opoziciji i javnosti reći što namjerava učiniti u  zadnjih par mjeseci svoje vlasti. Mislim da je ovo nedostatak odgovornosti koji nije prihvatljiv".
Prenio je kako su on i predsjednica ocijenili da je gospodarska situacija vrlo teška, a razgovarali su o potrebi sveobuhvatnih zahvata potrebnih za izlazak zemlje iz krize ali i o zabrinjavajućim podacima o iseljavanju, zatvaranju radnih mjesta i nedostatku investicija. Iako Milanović nije došao na Pantovčak Karamarko smatra da sastanak, kojem je cilj trebao biti konsenzus i doprinos svih političkih aktera na izlasku iz krize, nije besmislen. Inicijativu predsjednice da razgovora sa svim stranačkim liderima smatra odličnom, a nada se da će ostali predsjednici stranaka doći na razgovor koji je po njemu koristan. 

"Nerviraju me pitanja o tome kada će HDZ objaviti program"

Šef HDZ-a predsjednici je prezentirao u kojem smjeru ide HDZ-ov program, koje će aktivnosti motivirati i poticati, ali u kad će ga obaviti. Naveo je da ga nerviraju stalna pitanja o tome kada će objaviti program te ponovio da će to biti na vrijeme i kad ocjene da je to najbolje za HDZ.
Osim bazičnog programa koji će odrediti pravac razvoja gospodarstva HDZ-u priprema i katalog
projekata na koje računaju da će idućih 10 ili 20 godina doprinijeti razvoju zemlje. 

izvor:24 sata/hic 


Copyright 1999 - 2001 Croatian Information Centre. All rights reserved.
Included in this bulletn: Reproduction or copying of images is prohibited.
Croatian Information Centre - Service Agreements
Contact Croatian Information Centre