HIC http://www.made-in-croatia.com.hr/


made in croatia, suveniri

29.siječnja 2019.
ZBOG PRESJEDANJA EU-om
Država kupuje devedeset novih vozila

vlada, zgrada

Hrvatskoj kao predsjedateljici Vijeća EU tako treba 50 limuzina gornje srednje klase i 40 kombija s osam plus jednim sjedalom.

Hrvatska nabavlja 90 vozila za potrebe predsjedanja Vijećem EU 2020. Procijenjena vrijednost te nabave je 4,2 milijuna kuna, a vozila se preko Središnjeg državnog ureda za središnju javnu nabavu nabavljaju putem operativnog leasinga s ostatkom vrijednosti, na razdoblje od sedam mjeseci. Hrvatskoj kao predsjedateljici Vijeća EU tako treba 50 limuzina gornje srednje klase i 40 kombija s osam plus jednim sjedalom. Procijenjena vrijednost nabave limuzina je 2,9 milijuna kuna, a kombija 1,3 milijuna kuna.

Ponuditelj je obvezan ponuditi isključivo nova i nekorištena vozila. Za osobna vozila gornje srednje klase predviđena je kilometraža u tih sedam mjeseci koliko će biti u najmu od 6000 kilometara. 

Nova vozila nabavlja i Grad Zagreb i to njih 143 za devet milijuna kuna, bez PDV-a. I ta se vozila nabavljaju putem najma i to na razdoblje od 730 dana. Vozila ne smiju biti starija od sedam mjeseci

poslovni.hr / HIC.hr
foto:arhiv

 


Copyright 1999 - 2001 Croatian Information Centre. All rights reserved.
Included in this bulletn: Reproduction or copying of images is prohibited.
Croatian Information Centre - Service Agreements
Contact Croatian Information Centre