ADRESAR HRVATA
IZVAN RH(2700adresa)
Adresar Hrvata izvan RH
narudžba:info@ppr.hr02.listopada 2015.
NA KRITIKE OPORBE KARAMARKO ODGOVORIO
Tko nema program – taj se ljuti i zavidi
Otužno je bilo pratiti kako se netalentirani ministri i premijer na odlasku natječu u smišljanju neduhovitih dosjetki o programu Domoljubne koalicije, poručuju iz HDZ-a

Tomislav Karamarko

HDZ je reagirao na izjave premijera Milanovića i njegovih ministara koji su kritizirali izborni program Domoljubne koalicije

 – Otužno je bilo pratiti kako se netalentirani ministri i premijer na odlasku natječu u smišljanju neduhovitih dosjetki o programu Domoljubne koalicije. Podjednako je otužno bilo gledati i kako u napadu ljubomore i zavisti Milanović tvrdi da je Predsjednica RH u Sjedinjene Države "otišla u šoping" - premda se sastala s  predsjednikom Obamom i održala u ime RH zapaženi govor na Općoj skupštini UN-a. 
Ali, ništa se drugo nije niti moglo očekivati od družine koja si u nedostatku ikakvog programa  uzima luksuz gubiti vrijeme na loše viceve i još sitnija podmetanja.  Koja nestanak 80.000 radnih mjesta pokušava predstaviti kao gospodarski uspjeh, 320.000  blokiranih kao bolji život, a sabirni centar na Prevlaki kao fatamorganu cijele nacije. Tko nema program – taj se ljuti i zavidi.


Program domoljubne koalicije predstvljen u četvrtakMilanović o puštanju Sanadera iz pritvora i HDZ-ovom gospodarskom programu

Vi želite da ja sad to napadnem, ali ja to neću napraviti zato što ja nisam dio tog  svijeta – rekao je Milanović o odluci Vrhovnog suda o puštanju Sanadera.

– Nisam sudjelovao u toj vladi kao neki koji sada žele biti premijeri. Dakle, to je to društvo. Meni su ti ljudi stranci – rekao je.

Premijerova prva reakcija na predstavljanje gospodarskog programa HDZ-a bila je izjava da je "super što je objavljen u Zagrebu, a ne u Münchenu".

– Tisuću eura za svako dijete? Evo, mi ćemo dati tisuću i sto ako objasne odakle. Rast mirovina od 5 posto? Mi ćemo obećati 6 posto ako oni kažu odakle 5 posto. Ako netko govori o bolnim rezovima, o dolini suza i onda nekoliko tjedna prije izbora donese program u kojem sve to skupa negira i obećava goleme troškove, kako da mu vjerujete? Na temelju čega? – pitao se Milanović komentirajući HDZ.

vecernji.hr/hic

 

Vijesti | Audio | Dom i svijet | Turizam | HIC TV | Oglasnik | Knjige | Hrvati izvan domovine | Linkovi | Marketing | O nama

Copyright 1999 - 2001 Croatian Information Centre. All rights reserved.
Included in this bulletn: Reproduction or copying of images is prohibited.
Croatian Information Centre - Service Agreements
Contact Croatian Information Centre