Vijesti | Audio | Dom i svijet | Turizam | HIC TV | Oglasnik | Knjige | Hrvati izvan domovine | Linkovi | Marketing | O nama


 01.10.2014. 
JESENSKA UGOSTITELJSKO-TURISTIČKA PONUDA NA MORU (MAKARSKA RIVIJERA)  
Jesen u hotelu villa Andrea iz Tučepa 

TUČEPI: Odmor u jesen jednako je lijep kao i u ljetnom periodu. Vrijeme, posebice ono na moru, sunčano je i toplo a more još uvijek ugodno za kupanje. Tijekom jeseni šetnja uz more i uz priobalje je čarobna. Sve to znaju oni koji svoj odmor planiraju upravo sada a znaju da su i hotelske cijene znatno povoljnije.

Na prekrasnoj makarskoj rivijeri Villa Andrea iz Tučepa ove jeseni je svojim gostima pripremila iznimno dobre cijene. Rezervacije u periodu od 27.rujna do 31. listopada cijene smještaja s doručkom niže su čak 30 posto, pa smještaj u dvokrevetnoj (Clasic) sobi iznosi samo 418,00 kn.

Osim toga villa Andrea daje i druge popuste što je dodatan razlog boravak u ovom hotelu:
10% u restoranu a la carte usluga ,
10% na degustaciju u vlastitom vinskom podrumu,
18% na kupnju vina vlastitom vinskom podrumu,
10% na uslugu u frizerskom salonu "Miranda"
10 % na usluge u Spa centru 

Hotel Villa Andrea je mali obiteljski hotel u kojem su, u tradicionalan dalmatinski stil gradnje, ukomponirani svi  suvremeni zahtjevi današnjeg vremena, stvorivši tako savršen spoj i utočište svakom gostu koji traži udoban i komforan smještaj. 

Dobro došli želi Vam ljubazno osoblje ville ANDREA, Tučepi. Više informacija potražite na internetskoj stranici hotela www.villa-andrea.info  
HIC26.lipnja 2014.
HRVATSKI HOTELI
Trip Advisor uvrstio hotel villu Andrea u Travellers' Choice za  2014.

hotel villa Andrea, restoran

villa Andrea Tučepi, ekološki hotel

fotografija: hotel villa
Andrea, terasa
Olive Tree restorana


Priča  hotela Ville Andrea iz Tučepa priča je o uspješnom hotelu u Hrvatskoj. Priča je to o  komadiću raja na obali Jadranskog mora, u kojem se čuju šumovi valova i cvrkut ptica, a pogled na morsku pučinu, na kojoj se u daljini naziru otoci Brač i Hvar, ispunjava rajskim zadovoljstvom. Hotel je uklopljen u prirodno okruženje koje čuva i štiti a da je to i točno potvrđuje znak PRIJATELJ OKOLIŠA koji ovaj hotel nosi.
Taj je komadić  raja, gospodin Dave Cain, vlasnik ovog hotela, poželio podijeliti sa svojim gostima, stvarajući za njih vrhunski objekt u kojem će dobiti uslugu visoke kvalitete i u kojem će se, iznad svega, osjećati kao kod kuće. Na tom je putu okupio vrsne menadžere, bračni par Marijančević koji su sastavili tim istinskih entuzijasta i njihovo oduševljenje radom u ugostiteljstvu pretočio u vrhunsku uslugu, stvarajući hotel, poseban i topao kao niti jedan drugi.

„Gosti u hotelu trebaju pronaći ono o čemu sanjaju kad su kod kuće!“ misao je slavnog hotelijera Conrada Hiltona koja je također bila misao vodilja u izgradnji ovog hotela ville Andrea.

Gosti koji jednom posjete hotel, bilo da je riječ o odmoru, o prolaznom putovanju ili vjenčanjima, uvijek odlaze zadovoljni i vraćaju se ponovo a svoja zadovoljstva dijele i sa svojim prijateljima kamo god idu.Međunarodna priznanja villi Andrea
 
Kvalitetu usluge hotela i hotelskog restorana prepoznala je Trip Advisor koji je na svojoj web stranici villu ANDREA uvrstio u  Travellers' Choice za  2014. i to u dvije katagorije , mali hoteli i povoljni hoteli. I ne samo to Trip Advisor je villi Andrea dodijelio i certifikat  za izvrstan servis u hotelu i restoranu.


villa Andrea, certificate of exelance
 Trip Advisor, villa Andrea Traveller's Choice 2014
Ovo međunarodno priznanje je  zasigurno nagrada  managerskom  timu  za dosadašnji rad  ali i poticaj  za unapređenje i dalji razvoj hotelske ponude i za nova priznanja.


Sadržaj u hotelu

Hotel Villa Andrea je mali obiteljski hotel u kojem su, u tradicionalan dalmatinski stil gradnje, ukomponirani svi  suvremeni zahtjevi današnjeg vremena, stvorivši tako savršen spoj i utočište svakom gostu koji traži udoban i komforan smještaj.


hotel villa Andrea, sobeHotela villa Andrea svojim gostima stavlja na  raspolaganje:

17 luksuznih soba dizajniranih s naglaskom na tradiciju i autohtonost luksuza
vrhunsku hotelsku i restoransku uslugu,
individualan pristup,
Olive Tree restoran (slow food),
Vinski podrum,
Degustaciju vina,
Spa centar Shine On,
Suvenirnicu ,
Organizirane izlete,
Organizirane ručkove za grupna proputovanja ,
Organizaciju vjenčanja,
Sportske aktivnosti za goste s visokim adrenalinom te druge usluge.


Cijene smještaja

I na kraju ali ne manje važno su cijene smještaja i dodatnih sadržaja u hotelu villa Andrea.
Zadovoljstvo  se ne mjeri cijenom ,no ipak, kad je cijena nešto niža od uobičajene zadovoljstvo je još i veće. U hotelu Andrea uvijek se nađe nešto u ponudi sa akcijeskim cijenama.

Trenutne akcije:

LAST MINUTE  – 15 % 
Non refundable -22%
FIRST MINUTE (jesen) od 27.09.- 30.11 -18% 
  

Dobro došli i Vi u hotel villa ANDREA!
www.villa-andrea.info
20.srpnja 2011.
HRVATSKI HOTELI
Hotel villa Andrea Tučepi


 

 

 

 

villa Andrea tućepi, ekološki hotel
fotografija: hotel villa Andrea

Hotel Villa Andrea je mali obiteljski hotel s  4 zvjezdice smješrtan u malom turističkom gradiću Tučepi u srcu Dalmacije. Nalazi se u prvom redu uz more a od centra grada udaljen je samo 400 m što ga čini idealnim izborom za Vaš odmor!  
U arhitektonskom rješenju hotela ville Andrea ukomponirani su elementi tradicionalanog dalmatinskog stila gradnje i elementi koji prate zahtijeve suvremenog vremena čime je načinjen savršen spoj  za odmor svakog gosta koji traži udoban i komforan smještaj.

Osim komfornih i luksuznih soba hotela gosti mogu uživati u gastronosmkoj ponudi  u prekrasnom ambijentu hotelskog restorana a la carte Olive Tree . Vrhunski kulinarski majstori  očarat će Vas  gastronomskom ponudom dalmatinskih, ali  i internacionalnih specijaliteta kao što su: dalmatinske riblje i mesne peke, brudet ili dalmatinska pašticada. Restoran je otvoren; 2005.
U hotelu se nalazi  i Shine Spa Centar gdje umorni gost može obnoviti svoju energiju i opustiti se uz različite masaže. Pripadnice ljepšeg pola mogu isprobati umjeća stručnjaka za ljepotu  te po želji odabrati usluge pedikure, manikure, šminkanja i depilacija koje im se stavljaju na raspolaganju u hotelskom prostoru. 
Ljubazno osoblje hotela će rado upoznati goste i pružiti im dodatne informacije o Tučepima i regiji o ljetnim programima i aktivnostima koje su im na dohvat poput  raftinga, škole ronjenja, tenisa, paintballa i ostalih sportskim aktivnostima te izletima koji su i u ponudi hotela. Na završetku odmora gosti mogu sa sobom pionijeti i poneki suvenir po vlastitom odabiru iz suvenirnice ville Andrea.

Nešto više o Tučepima


fotografija: Tučepi

Tučepi  su mali gradić u samom srcu Dalmacije, prepoznatljiv po čistom moru i šljunčanoj plaži koja je duga čak 4 kilometara. Iz slikovitih Tučepa pruža se prekrasan pogled na najpoznatije srednjodalmatinske otoke Brač i Hvar.  Iznad Tučepa uzdiže se planina Biokovo kao njegov zaštitnik. Biokovo je proglašeno parkom prirode što Tučepe čini još atraktivnijom destinacijom za sve ljubitelje prirodnih bogatstava. Osim planinarenja uz stručnu pomoć i prekrasnih pogleda na cijelu Makarsku rivijeru, prilikom posjete Biokovu obavezno posjetite Biokovski botanički vrt Kotišina. U botaničkom vrtu očuvana je izvorna vegetacija Biokova što će Vas upoznati s jedinstvenim samoniklim biljnim svijetom.
Ova prekrasna rivijera pruža Vam razne mogućnosti kojima možete obogatiti svoj odmor, kao što su Etno muzej u Gornjim Tučepima, Malakološki muzej u obližnjoj Makarskoj, Imotska jezera, Omiš, Split, Trogir, Muzej Narona, Etno selo Kokorići, Međugorje, Etno selo Međugorje, Mostar, Dubrovnik... sve Vam je na dohvat ruke.
Osoblje hotela poručuje „ Posjetite naš Hotel Villa Andrea i otkrijte naše kvalitete“!

www.villa-andrea.info
Kulturno ljeto u Tučepima
Akcijski programi u villa ANDREA


Villa Andrea, eco hotel in Dalmatia

The Villa Andrea Hotel is located in Dalatia in the Tućepi town right by the sea and it is only 400 metres away from the town centre which makes it a perfect choice for your vacation. Besides comfortable and luxurious hotel rooms, you will enjoy beautiful ambience of the àla carte hotel restaurant. Our culinary experts will dazzle you with dishes which include Dalmatian as well as international specialties such as Dalmatian fish and meat prepared under a baking lid, brodetto or Dalmatian pašticada, a stewed beef dish. The restaurant opened in 2005.
You will also find the Shine Spa Centre at our hotel where you may recover your energy and relax through different types of massage. Your better half will surely visit our beauty experts and choose between pedicure, manicure, make-up and depilation.
Our friendly staff will be at your service and provide you with all kinds of information about Tućepi and the region such as rafting, scuba-diving lessons, tennis and other sports activities as well as trips offered by the hotel.
Visit Villa Andrea Hotel and discover our qualities!


Tučepi a little town in middle Dalmatian

Tučepi is a small town right in the heart of Dalmatia distinguished by crystal clear sea and a 4-kilometre long pebble beach. From picturesque Tučepi, you have a breathtaking view of the most famous central Dalmatian islands of Brač and Hvar. Above Tučepi, Biokovo Mountain rises as its protector. Biokovo is categorized as a nature park which makes Tučepi an even more attractive destination for all the lovers of natural wonders. Besides hiking with a professional guide and beautiful views over the whole Makarska Riviera, do not miss the Kotišina Biokovo Botanical Garden while visiting Biokovo. In the botanical garden, native Biokovo vegetation has been preserved which will introduce you to unique wild plants.
This beautiful riviera provides you with numerous possibilities which will spice up your vacation such as the Ethno Museum in Gornji Tučepi, the Malacological Museum in nearby Makarska, the Lakes of Imotski, Omiš, Split, Trogir, the Narona Museum, Kokorići ethno village, Međugorje, Međugorje ethno village, Mostar, Dubrovnik, etc. Everything is within close distance.

Special offer in villa Andrea
 

Vijesti | Audio | Dom i svijet | Turizam | HIC TV | Oglasnik | Knjige | Hrvati izvan domovine | Linkovi | Marketing | O nama

Copyright 1999 - 2001 Croatian Information Centre. All rights reserved.
Included in this bulletin: Reproduction or copying of images is prohibited.
Croatian Information Centre - Service Agreements
Contact Croatian Information Centre