HIC http://www.made-in-croatia.com.hr/
turizam, vijesti


zastave-stalci-koplja

zastava na stalku

 

 
 

 

25.travnja 2021.
AVIOPRIJEVOZ
Obnovljeni avioletovi na realciji Moskva-Pula, u Pulu stigli i prvi turisti

turisti


U pulsku Zračnu luku sletio je zrakoplov ruske aviokompanije "S7 Airlines", koja je time obnovila promet na liniji Moskva Domodedovo - Pula - Moskva Domodedovo. U Pulu je stiglo prvih 159 ovogodišnjih turista iz Rusije.

- Ovo nam je prvi međunarodni let ove godine, krenuli smo s ruskom aviokompanijom, stiglo nam je 159 putnika i s obzirom na kapacitet zrakoplova - popunjenost je iznimna, rekla je direktorica pulske Zračne luke Nina Vojnić Žagar dodavši da je za Moskvu iz Pule otputovalo samo 15 putnika. 

Letovi na toj liniji bit će svake nedjelje do kraja svibnja i nastavit će se ovisno o epidemiološkoj situaciji u Rusiji i Hrvatskoj.

Vojnić Žagar napomenula je kako današnji događaj predstavlja veliki povratak turista s ruskog tržišta, ali i da je - s obzirom na mali broj konkretnih najava - prerano govoriti o tome kakva nas turistička sezona očekuje.

- Iskreno, očekujemo bolju sezonu od lanjske, ali nas neće iznenaditi ukoliko se to zbog epidemiološke situacije ne dogodi. Očekivanja su velika, no prerano je govoriti o tome kakva nas turistička sezona očekuje,- naglasila je direktorica Zračne luke Pula.

Izvijestila je da je prošle godine pulska Zračna luka ostvarila deset posto prometa u odnosu na rekordnu 2019., odnosno 83 tisuće putnika te rekla kako ona ipak vjeruje u mnogo bolji rezultat ove godine s tim da su očekivanja oko 300 tisuća putnika.

hrvatski šah, komplet


HRT.hr/HIC.hr
foto:

Copyright 1999 - 2001 Croatian Information Centre. All rights reserved.
Included in this bulletn: Reproduction or copying of images is prohibited.
Croatian Information Centre - Service Agreements
Contact Croatian Information Centre