HIC http://www.made-in-croatia.com.hr/
vijesti-regija


zlatnici i srebrnjaci


07.kolovoza 2020
IMAO FALCIFICIRANU HRVATSKU OSOBNU ISKAZNICU
U Banjaluci uhićena osoba za kojom je raspisana potraga

BiH policija

Banjalučka policija uhitila je osobu inicijala S.I. za kojom je raspisana potraga od Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije, a koja je kod sebe imala falsificiranu osobnu iskaznicu Republike Hrvatske na ime Mate Bilać, piše dnevnik.ba.

Osim S.I. uhićena je i osoba D.R., zbog postojanja osnovane sumnje da su na području Banje Luke počinili više teških krađa i nedozvoljenu proizvodnju i promet opojnih droga, potvrđeno je iz Policijske uprave u tom gradu.

Fena doznaje da su uhićeni Slobodan Ivanović (1984.) iz Bijeljine i Danko Renovica (1974.) sa Sokoca. Iako su tvrdili da ne posjeduju automobil, policija je utvrdila da su koristili „škodu octaviu“, u kojoj je pronađen pištolj, više mobilnih telefona sa sim karticama spremnim za korištenje, elektronski uređaji - ometači signala, određena količina novca, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezi s izvršenjem kaznenih djela.

U suradnji s policijom u Istočnom Sarajevu, izvršen je pretres kuće koju koristi Renovica, na području općine Sokolac. Određene aktivnosti u okviru ovog predmeta i dalje su u tijeku, napominju iz policije.


HIC.hr
Foto: arhiv