Zagrebačke vijesti

Šostara otkrio ‘porezni Uskok’, navodno je oštetio grad Zagreb za više od 35 milijuna kuna

Navodne nezakonitosti zbog kojih je u srijedu ujutro uhićen ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar i bivši pročelnik zagrebačkog Ureda za zdravstvo Zvonimir Šostar također je otkrio tzv. porezni Uskok, a neslužbeno se doznaje da je šteta za koju se sumnjiče Šostar i ostali osumnjičenici veća od 35 milijuna kuna.(Hina)

Opširnije: Šostara otkrio ‘porezni Uskok’, navodno je oštetio grad Zagreb za više od 35 milijuna kuna

Ukradeni novac i zlato iz sjedišta policije pripadaju Antoniju I. Ima sve dokumente da je do njih došao legalno!

Policija
Preko vanjskih požarnih stuba nepoznati lopov (ili više njih), ušuljao se u sjedište Policijske uprave zagrebačke u Heinzlovoj ulici i u noći na ponedjeljak iz “hrama sigurnosti” metropole ukrao 280.000 eura i dva kilograma zlata. Vrijednosti su bile u sefu u uredu načelnika službe organiziranog kriminala Željka Dolačkog. Policija je događaj potvrdila, ministar Vlaho Orepić rekao nam je da “zbog interesa istrage ne može davati nikakve informacije”(Vecernji.hr)

Opširnije: Ukradeni novac i zlato iz sjedišta policije pripadaju Antoniju I. Ima sve dokumente da je do njih...

Zagreb: Lopovi iz ureda policijskog načelnika u Heinzelovoj ukrali 280.000 eura i dva kg zlata

Euri
Nepoznati lopovi provalili su jučer navečer u zgradu MUP-a u Heinzlovoj ulici, a neslužbeno se doznaje da je meta lopova bio Ured načelnika službe organiziranog kriminala Željka Dolačkog. Lopovi su ukrali 280.000 eura i dva kilograma zlata iz sefa, a navodno su u ured na drugom katu ušli preko vanjskih požarnih stuba. (Vecernji.hr)

Opširnije: Zagreb: Lopovi iz ureda policijskog načelnika u Heinzelovoj ukrali 280.000 eura i dva kg zlata

Zagrebački umjetnik Lonac naslikao pumpajuće srce

Grafiti-umjetnik poznat pod umjetničkim imenom Lonac ponovno je privukao pažnju javnosti jedniom svojim radom. Njegov posljednji hiperrealistični mural zapao je za oko i StreetArtNewsu, koji je objavio i animirani gif koji prikazuje kako njegovo naslikano srce pumpa krv. Sve slojeve svog novog uratka, nazvanog "HeArtbeats", izradio je ručno, pomoću spreja, a mural je vješto uklopio uz cijevi koje vise sa stropa.(Vecernji.hr)

Opširnije: Zagrebački umjetnik Lonac naslikao pumpajuće srce

Na Jelačićevom trgu dočekana kineska Nova godina

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, premijer Tihomir Orešković, predsjednik Sabora Željko Reiner, ministar vanjskih poslova Miro Kovač, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić te mnogi drugi uzvanici sudjelovali su u dočeku kineske Nove godine, godine Majmuna, koji je organiziran na Trgu bana Jelačića.(Vecernji.hr)

Opširnije: Na Jelačićevom trgu dočekana kineska Nova godina

Pretraživanje HIC-a

Made in Croatia

HIC na Facebooku

Adresar Hrvata izvan RH

Nekretnine - prodaja

Gornji Vakuf Vikendica na Kupresu Apartmani na Viru Stan u Zagrebu

Administriranje