vijesti iz Zagreba
ADRESAR HRVATA
IZVAN RH(2700adresa)
Adresar Hrvata izvan RH
narudžba:info@ppr.hr


HIA-porta
Patria-Promocija, marketing agencija
Made in Croatia, proizvodi i suveniri
 
Accomodation in Croatia

 

28.svibnja 2015.
NA GORNJEM GRADU
Počelo zagrebačko Ljeto na Strossu

Počelo zagrebačko Ljeto na Strossu


ZAGREB: Sinoć je na zagrebačkom Gornjem gradu počelo 15. Ljeto na Strossu. U jubilarnoj godini ove kulturne i turističke manifestacije posjetitelje će dočekati potpuno preuređen Stross uz standardno kvalitetan i bogat glazbeni, likovni i kazališni program koji će trajati do 2. rujna ove godine. 
Ovogodišnje izdanje posjetiteljima će ponuditi stotinjak besplatnih koncerata na pozornici kraj Kule Lotrščak, od kojih je prvi održan sinoć. Nastupio je Duo Trio Hani Mani Fani kao kućni bend za doček prvih posjetitelja

Večeras s početkom u 21 sat koncert će održati četiri šarmantne dame koje nastupaju pod imenom benda Le Chicks.

Od petka do nedjelje nastupat će iskusni rock bendovi, Cry Babies, Twins Rock i Trnje Live Acoustic. Početak sljedećeg tjedna pripada jazz glazbenicima, pa će tako tjedan glazbom otvoriti Django Jet, a u utorak 2. lipnja koncert će održati jedna od najboljih domaćih jazz pjevačica Franciska Fis

30. lipnja održat ce se tradicionalna proslava ½ Nove godine sa prigodnim glazbenim programom i vatrometom. Istog dana, tijekom popodneva birat će se i najljepši pas mješanac tzv. Strosser. Pobjednik će dobiti metar kobasica. 

U vrijeme festivala Cest is d'best ovaj će prostor funkcionirati i kao festivalski klub, mjesto za druženje festivalskih izvodjača, organizatora, sponzora i publike. 

Organizatori su pripremili i programske knjižice koje će se moći preuzeti na Strossmayerovom šetalištu i prostoru Turističko informativnog centra na Trgu bana J. Jelačića. (hrt/hic )

PROGRAM 
smještaj u Zagrebu
hotel ARISTOS 4*, Zagreb 
hotel LAGUNA 3*,Zagreb 

 

 

 
Copyright 1999 - 2001 Croatian Information Centre. All rights reserved.
Included in this bulletn: Reproduction or copying of images is prohibited.
Croatian Information Centre - Service Agreements
Contact Croatian Information Centre