vijesti iz Zagreba
HIA-porta
Patria-Promocija, marketing agencija
Made in Croatia, proizvodi i suveniri
 


Accomodation in Croatia

 

03.lipnja 2015.
ULIČNI FESTIVAL
Počeo 19. Cest is d'Best u Zagrebu
Cest is d'best


ZAGREB: Više od 500 izvođača naći će se na repertoaru 19. Međunarodnog uličnog festivala Cest is d' Best koji počinje danas u Zagrebu a trajat će do 10. lipnja. Glazbeni dio festivala sastojat će se od 20-ak koncerata, koji će se održati u samom centu grada na pozornicama Trga bana Jelačića i Trga Petra Preradovića.

Ovogodišnji Cest is d′ Best svim zainteresiranim građanima i gostima Zagreba u 8 će dana ponuditi više od 600 sati programa. Festival u svojem 19. izdanju dovodi najveći broj uličnih performera do sada, točnije 18 različitih performerskih skupina iz 11 država. Performeri dolaze iz Hrvatske, Francuske, Kanade, Singapura, Portugala, Španjolske, Italije, Mađarske, Bugarske, Makedonije i Australije. Ulični performeri će na festivalu izvesti više od 100 nastupa. Glazbeni dio programa objedinit će 20-tak koncerata, od čega 7 velikih, na pozornicama na Trgu bana Josipa Jelačića i na Trgu Petra Preradovića. 

Festival se otvara danas na Cvjetnom trgu u 21.30 koncertom francuske grupe Project "L", a osim njih tamo će nastupiti i glazbenici kao što su Bang Bang, Sara Renar i Miki Solus.
Na Jelečićevom trgu će se održati besplatni koncerti Psihomodo popa,Davorina i BogovićaKrugai Kimbale.
Ove godine festivalska pozornica postavljena je i na križanju Draškovićeve i Branimirove ulice gdje će se od 20. svibnja do 10. lipnja predstvljati likovne instalacije, radionice, izložbe, koncerti te nastupi performera.

PROGRAM i više informacija je na stranici Cest is d' Best

hic


smještaj u Zagrebu
hotel ARISTOS 4*, Zagreb 
hotel LAGUNA 3*,Zagreb 

 

 

 
Copyright 1999 - 2001 Croatian Information Centre. All rights reserved.
Included in this bulletn: Reproduction or copying of images is prohibited.
Croatian Information Centre - Service Agreements
Contact Croatian Information Centre